Butik

Foder

Foder

Ni får alltid kostnadsfri rådgivning gällande såväl foder som övriga veterinärvårdsartiklar av utbildade foderrådgivare.

Vi säljer enbart högkvalitetsfoder!

Vi säljer främst både friskfoder och medicinska foder från Royal Canin.

Vi har ett brett utbud av foder på vårt lager. Saknar ni något foder från någon av våra leverantörer så ring oss. Vi beställer gärna hem även de sorter vi normalt inte har i lager åt er om ni så önskar.

Har ni ett djur med övervikt hjälper vi er gärna med en bantningsplan och uppföljning samt vägning för att hålla motivationen uppe.

All foderrådgivning är självklart kostnadsfri!

Schampoo och kosttillskott

Vi säljer såväl vanliga som medicinska schampon till hund och katt. Främst kommer vår hudvårdsserie från Douxo. I butiken finns också öronrengöringsmedel, tandvårdsprodukter och produkter mot stress och oro.

Vi har kosttillskott för dåliga leder, hudproblem, njurar-, urin- och leverproblem. Dessa rekommenderas i första hand av en veterinär i samband med undersökning och konstaterad sjukdom. Fråga oss om ni känner er osäkra eller har funderingar över vad som gäller just ert husdjur.

För sjuka eller nedsatta gnagare har vi Critical Care hemma.

Mjölkersättning för hundvalpar och kattungar finns, och vi ger er gärna rådgivning om ni behöver i samband med besök i butiken.

Schampo

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.