Vi söker personal

VI SÖKER LEG. DJURSJUKSKÖTARE/
DJURVÅRDARE NIVÅ 3

Skara Djursjukhus/smådjur öppnade i ny regi under april 2016. Vi har ett nära samarbete med Alingsås Djursjukhus, Skövde Djurklinik, Vara Veterinärstation och Smådjurskliniken i Lerum. Det nära samarbetet ger många fördelar med framför allt utmärkt stöd för kollegor samt frekvent arrangerad internutbildning.

Vi har ett stabilt stigande kundunderlag och önskar nu expandera verksamheten i Skara. Den person vi söker är positiv, social, kundorienterad och har några års erfarenhet inom branschen. Du är intresserad av hygien samt gillar ordning och reda.

Skara Djursjukhus/smådjur har luftiga och inbjudande lokaler med en stor reception och butiksdel. Polikliniken består av 8 rum där vi har bland annat ultraljud, ögonutrustning och ett separat rum för smittsamma patienter. Operationsavdelningen har två operationssalar och ett tandrum utrustat med tandunit och tandröntgen. Vi kan även utföra gastro-/endoskopier. Stationärvårdsavdelningen används för eftervård av polikliniska operationer och patienter som behandlas under dagen. För patienter som kräver dygnet runt vård ombesörjer vi transporten till Alingsås Djursjukhus med vår djurambulans. Vi har även ett eget lab och en stor röntgenavdelning. Idag arbetar fyra veterinär, fyra legitimerade djursjukskötare samt två djurvårdare på kliniken. Vi som arbetar på Skara Djursjukhus/smådjur har en härlig gemenskap och hos oss får du möjlighet till stor individuell utveckling. Vi sätter kunden i fokus genom tillgänglighet, flexibilitet och ett personligt bemötande.

  • Tjänstgöringsgrad 80-100%
  • Tjänsten är tills vidare
  • Kollektivavtal finns
  • Tillträde så snart som möjligt

För upplysningar och frågor kontakta:

Carola Hallin, 073/6286723, eller via e-post: carola.hallin@skarasmadjur.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, anställning sker fortlöpande.

Skicka ansökan till: carola.hallin@skarasmadjur.se

Vi använder oss av kakor för att ge dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att surfa på den här webbplatsen godkänner du användandet.
Läs mer om hur kakor används.